środa, 16 marca 2016

Rama do smażenia - krótka recenzja

Rama klasyczna do smażenia
Nie lubię, nie znoszę, kiedy podczas smażenia tłuszcz pryska z patelni. Niedawno odkryłam sprytny trik, który temu zaradza. Wypróbowałam Ramę do smażenia. Nie dość, że podczas smażenia na niej nic nie tryska z patelni czy rondla, to jeszcze potrawy zyskają supersmak.

W sklepach znajdziecie trzy warianty Ramy do smażenia:



  • Klasyczną
  • Z oliwą z oliwek
  • Maślany smak


Rama klasyczna - dobra do mięs, naleśników, omletów

Rama z oliwą z oliwek - idealna do potraw z kuchni włoskiej

Maślany smak - sama jeszcze nie testowałam tego wariantu, ale producent zaleca stosować ją np. do warzyw na patelni.

Ze wszystkich wariantów zdecydowanie najbardziej odpowiada mi wersja klasyczna. Przygotowane na niej naleśniki to istne niebo w gębie! Choć produkt nie nadaje się do wszystkich dań, np. nie sprawdzi się przy smażeniu jajecznicy czy frytek (ale wiadomo, co jest do wszystkiego - zazwyczaj jest do niczego), to i tak warto go wypróbować! Moja ocena produktu: 8/10.

Więcej o produkcie możecie przeczytać w tym artykule: http://www.hurtidetal.pl/article/art_id,13720-96/rama-smaz-jak-szef-kuchni-u-przyjemnosc-w-domowym-smazeniu/

1 komentarz: