W sklepach znajdziecie trzy warianty Ramy do smażenia:
- Klasyczną
- Z oliwą z oliwek
- Maślany smak
Rama klasyczna - dobra do mięs, naleśników, omletów
Rama z oliwą z oliwek - idealna do potraw z kuchni włoskiej
Maślany smak - sama jeszcze nie testowałam tego wariantu, ale producent zaleca stosować ją np. do warzyw na patelni.
Ze wszystkich wariantów zdecydowanie najbardziej odpowiada mi wersja klasyczna. Przygotowane na niej naleśniki to istne niebo w gębie! Choć produkt nie nadaje się do wszystkich dań, np. nie sprawdzi się przy smażeniu jajecznicy czy frytek (ale wiadomo, co jest do wszystkiego - zazwyczaj jest do niczego), to i tak warto go wypróbować! Moja ocena produktu: 8/10.
Więcej o produkcie możecie przeczytać w tym artykule: http://www.hurtidetal.pl/article/art_id,13720-96/rama-smaz-jak-szef-kuchni-u-przyjemnosc-w-domowym-smazeniu/
Muszę wypróbować!
OdpowiedzUsuń